Algemeen

Haemo verleent u hierbij toegang tot www.kwarktaart.net en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Haemo en derden zijn aangeleverd. Haemo behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.kwarktaart.net is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De op www.kwarktaart.net aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Haemo. Aan de getoonde teksten, afbeeldingen en andere content kunnen geen rechten worden ontleend. Haemo is niet aansprakelijk voor eventuele schade van welke vorm dan ook als gevolg van onjuiste informatie op www.kwarktaart.net.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op http://www.kwarktaart.net. Haemo oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Haemo zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Haemo en haar licentiegevers en gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Haemo, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Gebruikte media van derde partijen.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van www.kwarktaart.net op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.